Klokje Dinsdag 31 mei 2016

Leerkrachtlogin en e-learning

Leerkrachtlogin en e-learning

De ontwikkelingen ten aanzien van Kapablo staan niet stil. In de afgelopen periode zijn we druk geweest met het ontwikkelen van een leerkrachtomgeving en een e-learning systeem voor zowel de leerkracht als de auditor.

Om de leerkracht inzicht te geven in zijn / haar eigen ontwikkeling is er een leerkrachtlogin ontwikkeld. Dit houdt in dat elke leerkracht kan inloggen in zijn of haar eigen omgeving waarin de eigen observaties kunnen worden ingezien. Daarnaast wordt een grafiek van de laatste 4 observaties getoond, die op een eenvoudige manier de progressie inzichtelijk maakt. Ook is er in deze omgeving een e-learning systeem gemaakt waarin o.a. ondersteunende literatuur en filmmateriaal van verschillende best practices kunnen worden ingezien. Op deze manier kan de leerkracht ook invulling geven aan de gewenste ontwikkeling.

Ten behoeve van de Kapablo auditor is tevens een e-learning systeem toegevoegd. Hierbinnen kan er o.a. gewerkt worden aan het leren objectief observeren en het effectief implementeren van Kapablo.


Terug naar nieuwsoverzicht